Stichting Babyspullen
 

'een Liefdevolle Wereld' is een inzamel- en opslagpunt van Stichting Babyspullen, want ook ik vind dat ieder kind recht heeft op een goede start. 

Wanneer je gebruikte en/of nieuwe babyspullen bij mij brengt, dan zorg ik dat ze bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard afgeleverd worden. Hier worden de spullen nagekeken, gesorteerd en ingepakt in babystartpakketten. Deze pakketten verstrekken zij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.
Waarom zij dat doen? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat zelfs 1 op de 4 kinderen…

Welke spullen kan Stichting Babyspullen gebruiken?

Nieuwe en gebruikte babykleding t/m maat 92, (ongeopende) verzorgingsproducten, beddengoed, kruiken, speelgoed, e.d.
Ongebruikte speentjes, flesjes en restanten uit het kraampakket.
Zie: babystartpakketten (één doos voor het 1e jaar en één voor het 2e jaar).
Daarnaast wordt zwangerschapskleding ingezameld. Deze wordt verkocht door Happy Belly’s, een winkel in tweedehands zwangerschapskleding. De opbrengst wordt gebruikt voor de aankoop van schaarse babyspullen.

NIET: Grotere spullen, zoals badjes, kinderwagens, boxen, ledikanten, babykamers. Meer info
NIET: Gebruikte flesjes (en speentjes).

Hoe kan ik babyspullen bij jou inleveren?
Vanwege het vervoer naar Stichting Babyspullen in Heerhugowaard is het handig als je de spullen in een stevige, dichte zak/tas of doos bij me inlevert (NIET in PMD/plastic heroes-zakken). Fijn als je het al sorteert en labelt op inhoud.
Je kunt de spullen bij mij op afspraak langsbrengen. Meestal ben ik woensdagmiddag, 's avonds en in het weekend thuis. Om een afspraak te maken stuur je me een berichtje. Liefst via Whatsapp of sms (dan reageer ik het snelst).

"Just like the lotus we too have the ability to rise from the mud, bloom out of the darkness and radiate into the world."

2015-2019 ~ Esther Benten / een Liefdevolle Wereld / Braak 75,  5501 DG te Veldhoven / 06-49706143

 

Privacyverklaring     Disclaimer     Voorwaarden

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Classic