Sessies

Tijdens het intakegesprek leer ik jou en je wensen beter kennen en kan ik een gericht en passend vervolgtraject aanbieden. Wanneer je met je partner komt, kijken we naar gezamenlijke en individuele wensen en doelen.

Voor jou is het een kennismaking met mijn werkwijze als coach, maar ook met mij als persoon. Het is belangrijk  voor een effectieve coaching, dat je je op je gemak voelt en open en eerlijk durft te zijn. Ook wanneer je met je partner komt.

Tijdens het intakegesprek formuleren we een duidelijk beeld van de huidige situatie en de doel(en) en maken we afspraken over het vervolgtraject.

Tijdens de sessies gaan we altijd uit van de huidige situatie. Door deze volledig te accepteren zoals deze is, kun je deze onderzoeken en leer je veel over jezelf en je relaties met anderen. Meditatie en mindfulness zijn daarvoor, evenals andere oefeningen om bewust te leren zíjn zoals 'the Work', krachtige methodes. Daarnaast zijn ze duurzaam, want ze zijn niet alleen te gebruiken voor de situaties waarop je ze leert toepassen, maar voor de rest van je leven.

Vanuit dit verruimde bewustzijn en je groeiende zelfkennis ontdek je waar je blokkades zitten en wat je kwaliteiten zijn. Je leert je gewoontes en gedragingen beter kennen. Hiermee kunnen we gericht aan de slag. Je krijgt oefeningen en opdrachten om aan de slag te gaan. Met een duidelijk actieplan, zet je stappen richting je doelen. De voortgang wordt nauwkeurig gevolgd door reflectie en evaluatie van het proces en de resultaten.
 

Zo'n 95% van je denken en handelen wordt gestuurd door je onderbewustzijn. 

Door bewuste herhaling van de nieuwe, gewenste denk- en gedragspatronen is het mogelijk deze te herprogrammeren in het onderbewustzijn. Daarnaast kunnen o.a. Bach bloesemremedies en healing ingezet worden, welke direct gericht zijn op het vrijmaken van blokkades in het energiesysteem en onderbewustzijn.

Deze combinatie van werken met bewustzijn en onderbewustzijn, maakt het mogelijk sneller de gewenste doelen te bereiken met een duurzaam resultaat.

Informatie:

meditatie & mindfulnessThe Work / Bach bloesemremedies / 'Body Mirror System'-healing / intuïtieve healing / voedingsadvies

Bijdragen & voorwaarden

"Just like the lotus we too have the ability to rise from the mud, bloom out of the darkness and radiate into the world."

2015-2019 ~ Esther Benten / een Liefdevolle Wereld / Braak 75,  5501 DG te Veldhoven / 06-49706143

 

Privacyverklaring     Disclaimer     Voorwaarden

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Classic