Intuïtieve Healing


Ik geef intuïtief helende energie door vanuit de bron van Shamballa.
De essentie van Shamballa is Onvoorwaardelijke Liefde en Vrijheid.
Liefde voor jezelf en de aangeboren wetenschap van je verbondenheid met Moeder/Vader God en de gehele schepping.
Vrijheid van alles wat die wetenschap in de weg staat.
Vrijheid om te weten wie jij bent en om in je eigen Kracht te staan, om Meester te worden.
 
Shamballa Multi-Dimensional Healing is vanaf aug. 2012 verder gegaan onder de naam
New Paradigm Multi-Dimensional Transformation, oftewel New Paradigm MDT.
 
New Paradigm MDTransformation is een systeem van transformatie, dat de mensen helpt vrij te worden van angst, in hun eigen kracht te staan en meer en meer te leven vanuit hun diepste kern. Deze transformatie heeft een helend effect op het individu en daarnaast maakt het mogelijk energieën door te geven die een helend effect hebben op anderen. Dit helend effect vindt plaats op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau.

 

Een healing van je energiesysteem zorgt voor herstel van de balans in jezelf, waardoor het lichaam maar ook de geest in staat zijn zichzelf te helen. Een healing bevordert het bewustwordings- en veranderingsproces en kan daarom zinvol zijn als ondersteuning van Liefdevol leven Coaching & Advies.
 
Werkwijze
Tijdens een Intuïtieve Healing lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel. Een healing kan ook op afstand gegeven worden. De healingsenergie wordt doorgegeven door middel van 'handoplegging' op de plaatsen waar je healing nodig hebt. De healing kan ook plaatsvinden zonder direct contact, door te werken in het energieveld (aura) dat rondom je lichaam aanwezig is, of door een combinatie van beide methoden. Ik laat me leiden door mijn intuïtie in contact met jouw hoger bewustzijn of diepere zelf.
Verstorende energie in jouw systeem wordt afgevoerd waarna er genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld (facilitatie). Jouw eigen energiesysteem bepaald wat het wil loslaten en wil ontvangen.

"Just like the lotus we too have the ability to rise from the mud, bloom out of the darkness and radiate into the world."

2015-2019 ~ Esther Benten / een Liefdevolle Wereld / Braak 75,  5501 DG te Veldhoven / 06-49706143

 

Privacyverklaring     Disclaimer     Voorwaarden

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Classic