Alsjeblieft, hier is je gratis mp3 DankbaarheidsAffirmaties.
 

Let op: Download de mp3 meteen, want na sluiten van deze pagina ben je hem kwijt! Je kunt ook het webadres van deze pagina opslaan voor later, maar de mp3 blijft niet voor altijd staan. Mocht er iets misgegaan zijn, stuur me dan even een bericht.
 

Hoe vaak voel jij je dankbaar?
Soms willen we zoveel of zitten we in een situatie, waardoor we vergeten hoeveel moois er is.
Dankbaarheid is de basis van gelukkig zijn.

 

Als je ziet en dankbaar bent voor alles wat je hebt, hoe weinig of klein het misschien ook lijkt, raak je in een andere energetische trilling, waardoor je meer dingen om dankbaar voor te zijn aantrekt. Als je focust op dingen om dankbaar voor te zijn, zie je ook steeds meer dingen om dankbaar voor te zijn. Het verandert jouw hele ervaring van het leven.
 

Niet alle dingen die benoemd worden tijdens dit nummer zijn (al) waar voor jou. 
Affirmaties zijn heldere verklaringen/statements dat het al zo is. Het is een manier om nieuwe overtuigingen en je visie neer te zetten. Deze creëren je werkelijkheid.

Affirmaties werken het krachtigst door veelvuldige herhaling en door levendig te voelen dat het al waar is voor jou op dit moment.
 

Bij voorkeur ga je voor deze affirmatie-oefening op een fijne, rustige plek zitten. Zit met een alerte houding, dus niet onderuitgezakt. Je kunt kiezen voor een meditatiehouding op de grond of je kunt op een stoel zitten. Zet een koptelefoon op en sluit je ogen. Je kunt je handen op je hart leggen, op je knieën, of in je schoot. Focus je op de affirmaties.

Een andere manier is het nummer afspelen terwijl je met een activiteit bezig bent, die geen mentale alertheid nodig heeft. Of tijdens het slapen (gaan). Op deze manieren wordt ook het onderbewustzijn aangesproken tot een nieuwe instelling.
 

De muziek is gecreëerd door Richard Hereijgers van SoundExperience. Deze is opgenomen in de natuurlijke frequentie van de 432Hz stemming én afgestemd op de basistoon van het hartchakra, waar je dankbaarheid voelt.

"Just like the lotus we too have the ability to rise from the mud, bloom out of the darkness and radiate into the world."

2015-2019 ~ Esther Benten / een Liefdevolle Wereld / Braak 75,  5501 DG te Veldhoven / 06-49706143

 

Privacyverklaring     Disclaimer     Voorwaarden

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Classic